Welcome to Eumer's online store. Eumer`s products are designed for easier everyday life. Please enjoy!

Hello there! Here you can find request for quotation for event service.


Sea Panorama 1

Sea Panorama 1 on erittäin tyylikäs ja tasokas huvila upealla paikalla aivan meren rannalla. Huvila soveltuu erinomaisesti niin yksityiseen kuin yritystenkin käyttöön, lomailusta kokousten viettoon, ympäri vuoden.

Moderni huvila tarjoaa hyvän varustelun lisäksi viihtyisät ja tyylikkäät tilat. Vuodepaikat löytyvät 12 hengelle, mutta tässä tilavassa 135 m² huvilassa voit järjestää kokouksen tai vaikkapa juhlat jopa vajaalle 40 hengelle.
Voimme järjestää tilaisuuteesi ruokailut toiveidesi mukaan ja monenlaista aktiviteettia. Puuhakkaan päivän päätteeksi onkin mukava rentoutua lempeissä löylyissä tai kuplivissa poreissa aina lämpimässä porealtaassa. Koko huvilasta porealtaineen ja saunoineen aukeaa aivan huikean mahtava merimaisema ja isolta terassilta pääsee suoraan laiturille, josta voit välillä pulahtaa virkistymään meriveteen. Kuulostaa aika täydelliseltä, eikö?! Otahan siis rohkeasti yhteyttä, niin voimme suunnitella toiveidesi mukaisen päivän, illan, viikonlopun tai vielä pidemmän vierailun.