Tervetuloa Eumerin tehtaanmyymälän verkkokauppaan - Rahtivapaatoimitus Suomessa yli 100€ kuluttajatilauksiin (ei koske kotipakettia)  Tee ostokset turvallisesti kotimaisesta verkkokaupasta - Kireitä siimoja!

Vinkit hauenkalastukseen

Vinkit hauenkalastukseen

Hauki, tuo vesistöjemme suuri peto lienee monen kalastajan tavoitesaalis. Mahdottoman isoja pöllejä tavoitellessasi tarvitsee välineiden olla oikeanlaiset ja varsinkin tarpeeksi kestävät. Täältä löytyy sinulle vinkkejä hauenkalastukseen, niin oikeiden välineiden valintaan kuin haukien piilopaikoistakin. Sitten vain tavoittelemaan saalista, jonka saatuasi ei enää tarvitse kertoilla kalavaleita!Mistä hauet löytyvät?

Hauenkalastus on yksi jännitävimmistä kalastusmuodoista. Haukea esiintyy lähes kaikissa Suomen vesistöistä ja siiman päähän saattaa tarttua joskus isompikin vonkale. Helppoa hauenkalastus ei... Lue lisää ja katso tuotteet!

Hauen kalastus alkusyksyllä

Usko tai älä, mutta videon tekniikoilla opit kalastamaan tehokkaasti haukia siellä, missä 90% kalastajista ei tohdi pyytää. Ota vinkit talteen ja onnistu saamaan elämäsi haukisaalis! Hauki on ... Lue lisää ja katso tuotteet!

Hauenkalastus ruohikossa ja lumpeikossa

Lumpeikot ja heinikot ovat hyviä paikkoja tavoitella haukia. Kasvusto tarjoaa kalalle suojaa sekä piilopaikkoja, joista vaania saalista. Pikkukalat hakeutuvat myös kasvuston sekaan suojaan sekä et... Lue lisää ja katso tuotteet!

Suurhauenkalastus

Jokaiseen haaveena on joskus saada iso hauki nappaamaan siiman päähän. Tällä videolla kerrotaan vinkit ja kalastustekniikat, kuinka voit onnistua ison hauen kalastuksessa. Lue lisää ja katso tuotteet!

Hauenkalastus joella ja virtavesissä

Lähes jokaiselta Suomen paikkakunnalta löytyy joki, puro, iso oja, veneväylä, kapea virtasuntti tai jokin muu alue missä vesi virtaa. Virtaava vesi kuljettaa mukanaan ravintoa, jota pikkukalat sy... Lue lisää ja katso tuotteet!