Tervetuloa Eumerin tehtaanmyymälän verkkokauppaan - Rahtivapaatoimitus Suomessa yli 100€ kuluttajatilauksiin (ei koske kotipakettia)  Tee ostokset turvallisesti kotimaisesta verkkokaupasta - Kireitä siimoja!


Hauen kalastus alkusyksyllä


Usko tai älä, mutta videon tekniikoilla opit kalastamaan tehokkaasti haukia siellä, missä 90% kalastajista ei tohdi pyytää. Ota vinkit talteen ja onnistu saamaan elämäsi haukisaalis! Hauki on kala!????

Syksy saapuu ja hauet kerääntyvät kasvustoihin pikkukalojen perään syömään ja tankkaamaan tulevaa talvea varten. Pikkukalat tykkäävät hakea suojaa ja evästä kaislikoiden, heinikoiden ja lumpeikkojen suojasta. Sinne siis kannattaa mennä kalastamaan myös haukea.

Valmistaudu kalareissulle kuitusiimalla varustetulla virvelisetillä ja laita siimanpäähän 1-haarakoukulla varustettu SpinTube. SpinTube on suunniteltu tehokkaaseen hauen kalastukseen heinikoissa. Mukaan tarvitset vielä kalapihdit, haavin ja rentoa fiilistä.

Aja veneellä lumpeikon keskelle, ruohikon laitaan tai kaislan reunaan ja aloita kalastus. Heiton jälkeen aloita nopeat kelaukset pintakalvon alla ja tee pieni pysäytys ja jatka kelausta. Pidä vapa siiman suunnassa kelatessasi. Jarru kannattaa säätää kireälle, niin saat pienellä takanypyllä katkaistua mahdollisen kiinni jääneen ruohon/lumpeen ja voit jatkaa kelausta. Usein näet hauen rikkovan veden pinnan ennen kuin se nappaa kiinni. Tämä on ihan uskomattoman kivaa! 


Vinkin tuotteet

Lisää vinkin tuotteet koriin!
Tsekkaa tuoreimmat tuotoksemme

Eräs keino saada ihmiset liikkeelle on neuvoa ja opastaa, tehdä kalastuksen oppimisesta ja välineiden hankinnasta helpompaa. Tätä varten meillä on tehty rutkasti töitä myös Some-kanavilla. Sen lisäksi, että tällä sivustolla on vinkkivideoita, niin löydät aivan älyttömästi meidän videoitamme YouTubesta ja myös muilta some-kanavilta. Laitahan ne siis seurantaan ja nappaa sieltä parhaat vinkit ja neuvot itsellesi.

Tästä osiosta löydät aina meidän tuoreimmat tuotokset. Tavoitehan kuitenkin oli ylös, ulos ja luonnosta nauttimaan, joten muistathan tehdä sitäkin kaiken sometuksen keskellä!Eumerin tuotteet on suunniteltu helpottamaan arkea

"Kalastuksen pitää olla helppoa ja kivaa!" Me halutaan, että ihmiset innostuis entistä enemmän liikkumaan luonnossa ja raittiissa ilmassa. Kalastus on yksi mainioimmista ulkoilmaharrastuksista, tai meidän mielestä se ainakin on. Koska meidän tavoite tosiaan on saada kaikki ylös, ulos ja nauttimaan luonnosta, niin me myös teemme kaikkemme sen eteen, että tavoitteemme täyttyisi.

Eumeria ei perustettu vahingossa veden ääreen. Olishan se nyt jokseenkin hölmöä perustaa kalastusalan firma jonnekin metsän keskelle tai ihmeellistä luontoa mainostava firma keskelle kaupungin hälinää. Lisäksi tämä sijainti on tärkeä myös meidän tuotetestauksen kannalta. Kaikki Eumerin tuotteet testataan useampaan kertaan jo suunnitteluvaiheessa ja vesihän on aika oleellinen osatekijä kalastustuotteiden testauksessa. Aivan kaikki meidän tuotteistamme on siis kalastusoppaidemme testaamia. Näitä testauksia suoritetaan Merikarvian lisäksi ympäri Suomen eri olosuhteissa sekä myös muiden maiden kalavesissä. Koska me käytetään omia tuotteita myös asiakaskeikoilla, niin todellisia testaustunteja tuotteille kertyy vähintään tuhansia, ehkä jopa kymmeniätuhansia sekä oppaiden että asiakkaiden toimesta. 

Lue lisää


Kalastusoppaat suosittelevat näitä