Tervetuloa Eumerin tehtaanmyymälän verkkokauppaan - Rahtivapaatoimitus Suomessa yli 100€ kuluttajatilauksiin (ei koske kotipakettia)  Tee ostokset turvallisesti kotimaisesta verkkokaupasta - Kireitä siimoja!

Morjesta! Matkailun tarjouskyselyn löydät helpoiten tästä!


Tilat ja majoitus

Meiltä löytyy tiloja monenlaisiin tarpeisiin. Voit järjestää meillä erilaisia työpaikan tapahtumia, monenlaisia juhlia, tulla muuten vain viettämään iltaa vaikkapa kaveriporukan kanssa tai majoittua pidemmäksikin aikaa lomailemaan joko yksin tai yhdessä. Kaikki tilamme ovat vuokrattavissa sekä yrityksille että yksityisille. Tutustuhan siis tarjontaamme ja ota rohkeasti yhteyttä!

Meren vai joen rantaan

Eumerin Sea Panoramat tarjoavat todellista luksusta mielettömillä maisemilla meren rannassa. Kaikki 3 ovat aivan viimeisen päälle varusteltuja ja soveltuvat hyvin myös pidempään vierailuun.

Eumer Lodge on 1906 rakennetusta sahasta entisöity rakennus, jonka alta virtaa edelleenkin Merikarvianjoki. Kaksikerroksisen rakennuksen tiloista löytyy ruokailusali sekä majoitustilat yli 40 henkilölle. Voit vuokrata käyttöösi yksittäisen huoneen tai koko rakennuksen.

Jokaisessa Sea Panoramassa on oma sauna ja poreallas aivan upeilla maisemilla. Eumer Lodgella yöpyessä voit saunoa pihapiiristä löytyvässä Salvoksen puusaunassa, josta aukeaa näkymä joelle. Aivan Lodgen vieressä sijaitsee Eumerin Jokisauna, joka nimensä mukaan sisältää saunan sekä myös 2 ulkoporeallasta. Lisäksi sieltä löytyy myös upeat tilat vaikkapa juhlien järjestämiseen jopa 70 henkilölle.