Tervetuloa Eumerin tehtaanmyymälän verkkokauppaan - Rahtivapaatoimitus Suomessa yli 100€ kuluttajatilauksiin (ei koske kotipakettia)  Tee ostokset turvallisesti kotimaisesta verkkokaupasta - Kireitä siimoja!

Morjesta! Matkailun tarjouskyselyn löydät helpoiten tästä!


Sea Panorama 1

Sea Panorama 1 on erittäin tyylikäs ja tasokas huvila upealla paikalla aivan meren rannalla. Huvila soveltuu erinomaisesti niin yksityiseen kuin yritystenkin käyttöön, lomailusta kokousten viettoon, ympäri vuoden.

Moderni huvila tarjoaa hyvän varustelun lisäksi viihtyisät ja tyylikkäät tilat. Vuodepaikat löytyvät 12 hengelle, mutta tässä tilavassa 135 m² huvilassa voit järjestää kokouksen tai vaikkapa juhlat jopa vajaalle 40 hengelle.
Voimme järjestää tilaisuuteesi ruokailut toiveidesi mukaan ja monenlaista aktiviteettia. Puuhakkaan päivän päätteeksi onkin mukava rentoutua lempeissä löylyissä tai kuplivissa poreissa aina lämpimässä porealtaassa. Koko huvilasta porealtaineen ja saunoineen aukeaa aivan huikean mahtava merimaisema ja isolta terassilta pääsee suoraan laiturille, josta voit välillä pulahtaa virkistymään meriveteen. Kuulostaa aika täydelliseltä, eikö?! Otahan siis rohkeasti yhteyttä, niin voimme suunnitella toiveidesi mukaisen päivän, illan, viikonlopun tai vielä pidemmän vierailun.

Panoramat 2 ja 3

Panorama 2 ja Panorama 3 ovat täysin identtisiä ja sijaitsevat vierekkäin, joten on oikeastaan aivan sama kumman mökeistä valitset. Nämä ovat aivan uusia 10 hengen mökkejä, joista löytyy ulkoporeallas ja mökistä saunoineen avautuu valloittava merinäköala. Upeammalla paikalla ei enää mökki voisi sijaita.

Nämäkin mökit soveltuvat niin yksityiseen käyttöön kuin yritysten tilaisuuksiinkin. Makuusijat löytyvät siis 10:lle, mutta esim. kokous- tai ruokailutilaa on järjestettävissä jopa 20 hengelle. Hyvällä säällä lisätilaa löytyy rutkasti isolta terassilta aivan meren rannasta. Terassilta pääsee suoraan laiturille, jonka päästä on mukava pulahtaa välillä viilentävään meriveteen. Paikka on aivan täydellinen rentoutumiselle, juhlille, kokouksille tai ihan vain yhdessäololle ja puhtaasta luonnosta nauttimiselle. Älä siis turhaan enää mieti vaan kysy sopivaa tarjousta juuri sinun tarpeisiisi!

Lisätiedot:

Sea Panorama 1

Sea Panorama 2

Sea Panorama 3