Tervetuloa Eumerin tehtaanmyymälän verkkokauppaan - Rahtivapaatoimitus Suomessa yli 100€ kuluttajatilauksiin (ei koske kotipakettia)  Tee ostokset turvallisesti kotimaisesta verkkokaupasta - Kireitä siimoja!

Kalastuksen ABC

Kalastuksen ABC

Kalastuksen ABC -videot auttavat sinut alkuun harrastuksen parissa. Videoilla on myös vinkkejä kokeneemmille konkareille. Kireitä siimoja sulle!Ensimmäinen kala pilkillä

Pilkkiminen on yksi mukavimmista ja helpoimmista tavoista aloittaa kalastus. Pilkkimiseen ei tarvita lainkaan kalastuslupaa, koska se on jokamiehen oikeus. Voit siis pilkkiä vapaasti kaikkialla, miss... Lue lisää ja katso tuotteet!

Ensimmäinen kuha pilkillä

Kuhan pilkintä on mukavaa ja jännittävää puuhaa. Kuhia voi pyytää useista järvistä ja joiltakin merialueilta ympäri Suomen. Aivan pohjoisimmasta Suomestakin löytyy vesistöjä, missä voi p... Lue lisää ja katso tuotteet!

Vinkit kuhan pilkintään Itä-Suomessa

Videon vinkeillä onnistut pilkkimään kuhaa Itä-Suomessa. Kuhan pilkintä on monille uusi harrastus. Vieläkin suurin osa suomalaisista uskoo, että kuhaa saa pyydettyä talvella vain verkoilla. Ku... Lue lisää ja katso tuotteet!

Ensimmäinen kala ongella

Yksinkertaisin ja helpoin tapa kalan saamiseksi on perinteinen onginta ja tällä tyylillä ihminen on nostanut kaloja jo vuosituhansien ajan. Kalastus on perus periaatteelta edelleen samaa, välineet... Lue lisää ja katso tuotteet!

Ensimmäinen kala virvelillä

Virvelikalastus saattaa vaikuttaa monien mielestä haastavalta ja tekniseltä, mutta sitä se ei ole. Alkuun pääsee todella helposti. Vaikka tämä jakso on suunnattu aloitteleville kalastajille, vo... Lue lisää ja katso tuotteet!

Ensimmäinen kalastusreissu virtavesiin

Kalastus virtaavien vesien äärellä eroaa paljon kalastuksesta seisovassa vedessä. Virtaava vesi tuo lisää monipuolisuutta kalastukseen sekä on tärkeää muistaa rauhallisuus ja antaa virran ku... Lue lisää ja katso tuotteet!

Ensimmäinen kala perholla

???? Tee haaveistasi totta ja aloita perhokalastus helposti!???? Kaikkea ei tarvitse hankkia kerralla. Alkuun pääsee hyvin perhokalastussetillä, perholajitelmalla ja haavilla. Kalat eivät tiedä, ... Lue lisää ja katso tuotteet!

Koukun teroitus

Vinkit koukun teroitukseen! Koukku on tärkeä pitää terävänä, jotta saat tartutettua kalan helpommin koukkuun. Tylsä koukku on helppo teroittaa timanttiviilalla. Tylsän koukun tunnistaa tarkas... Lue lisää ja katso tuotteet!