Tervetuloa Eumerin tehtaanmyymälän verkkokauppaan - Rahtivapaatoimitus Suomessa yli 100€ kuluttajatilauksiin (ei koske kotipakettia)  Tee ostokset turvallisesti kotimaisesta verkkokaupasta - Kireitä siimoja!


Vinkit kuhan pilkintään Itä-Suomessa


Videon vinkeillä onnistut pilkkimään kuhaa Itä-Suomessa. Kuhan pilkintä on monille uusi harrastus. Vieläkin suurin osa suomalaisista uskoo, että kuhaa saa pyydettyä talvella vain verkoilla. Kuha nappaa pilkkiin ahnaasti, siinä missä muutkin kalat, mutta muutamia erityisiä tekniikoita kannattaa ottaa huomioon saalisvarmuuden parantamiseksi. Katso videolta pilkkitekniikat ja lähde kokeilemaan rohkeasti monelle vielä niin uutta kalastusmuotoa! Kuha on yksi parhaista ruokakaloista ja sitä löytyy useista vesistöistä ympäri Suomen. Kireitä siimoja sinulle!

Kalastusoppaidemme kehittämät JASU -pystypilkit on valmistettu 100% Satakunnassa ja voit tutustua niihin ja muihin välineisiin tuosta alapuolelta.


Vinkin tuotteet

Lisää vinkin tuotteet koriin!

Eumer Fishing
 • ensimmäinen Jasu - pystypilkki
 • passiiviselle kuhalle


Eumer Fishing
 • Tehokkain ärsyvärimme vuodesta toiseen


Eumer Fishing
 • Kylmän kelin väri
 • Toimii koko pilkkikauden


Eumer Fishing
 • Värisevän tehokas
 • yksi räikeimmistä värivaihtoehdoistamme


Eumer Fishing
 • Materiaali: alumiini
 • Pituus 50 cm ja leveys 3 cm
 • valmistettu Suomessa


Eumer Fishing
 • kuhan ja ahvenen pilkintään
 • lasikuitukärjellä
 • 0,20 mm siima ja viehelukko

Tsekkaa tuoreimmat tuotoksemme

Eräs keino saada ihmiset liikkeelle on neuvoa ja opastaa, tehdä kalastuksen oppimisesta ja välineiden hankinnasta helpompaa. Tätä varten meillä on tehty rutkasti töitä myös Some-kanavilla. Sen lisäksi, että tällä sivustolla on vinkkivideoita, niin löydät aivan älyttömästi meidän videoitamme YouTubesta ja myös muilta some-kanavilta. Laitahan ne siis seurantaan ja nappaa sieltä parhaat vinkit ja neuvot itsellesi.

Tästä osiosta löydät aina meidän tuoreimmat tuotokset. Tavoitehan kuitenkin oli ylös, ulos ja luonnosta nauttimaan, joten muistathan tehdä sitäkin kaiken sometuksen keskellä!Eumerin tuotteet on suunniteltu helpottamaan arkea

"Kalastuksen pitää olla helppoa ja kivaa!" Me halutaan, että ihmiset innostuis entistä enemmän liikkumaan luonnossa ja raittiissa ilmassa. Kalastus on yksi mainioimmista ulkoilmaharrastuksista, tai meidän mielestä se ainakin on. Koska meidän tavoite tosiaan on saada kaikki ylös, ulos ja nauttimaan luonnosta, niin me myös teemme kaikkemme sen eteen, että tavoitteemme täyttyisi.

Eumeria ei perustettu vahingossa veden ääreen. Olishan se nyt jokseenkin hölmöä perustaa kalastusalan firma jonnekin metsän keskelle tai ihmeellistä luontoa mainostava firma keskelle kaupungin hälinää. Lisäksi tämä sijainti on tärkeä myös meidän tuotetestauksen kannalta. Kaikki Eumerin tuotteet testataan useampaan kertaan jo suunnitteluvaiheessa ja vesihän on aika oleellinen osatekijä kalastustuotteiden testauksessa. Aivan kaikki meidän tuotteistamme on siis kalastusoppaidemme testaamia. Näitä testauksia suoritetaan Merikarvian lisäksi ympäri Suomen eri olosuhteissa sekä myös muiden maiden kalavesissä. Koska me käytetään omia tuotteita myös asiakaskeikoilla, niin todellisia testaustunteja tuotteille kertyy vähintään tuhansia, ehkä jopa kymmeniätuhansia sekä oppaiden että asiakkaiden toimesta. 

Lue lisää


Kalastusoppaat suosittelevat näitä