Tervetuloa Eumerin tehtaanmyymälän verkkokauppaan - Rahtivapaatoimitus Suomessa yli 100€ kuluttajatilauksiin (ei koske kotipakettia)  Tee ostokset turvallisesti kotimaisesta verkkokaupasta - Kireitä siimoja!

Kalakingi-videot

Kalakingi-videot

Kalakingit on meille vähintään yhtä tärkeitä kuin Kalakingiksi pääseminen nuorelle kalastajalle. Yksi tavoitteistamme on innostaa lapsia ja nuoria kalastuksen pariin, sillä mielestämme se on ihan mahdottoman hieno harrastus nuorelle ihmiselle. Raitis ilma ja kalastusreissut tekevät meille kaikille hyvää. Videoiden nuoret ovat kaikki innokkaita kalastajia, joilla on muutenkin elämänarvot kohdillaan. Me pyrimme palkitsemaan ja huomioimaan tällaisia nuoria kruunaamaalla heitä oikeutetusti Kalakingeiksi.Laukaan Kalakingi

Joosa yllätettiin rakennustyömaalta ja hän lähti meille oppaaksi näyttämään kalapaikkoja. Aivan mahtava päivä vesillä ja Ahti palkitsi! Kalastuspäivä Keski-Suomessa oli monipuolinen ja k... Lue lisää ja katso tuotteet!

Kalastuksessa ei ole ikärajaa

 Uusi Kalakingi on löytynyt! Tällä kertaa lähdemme kalastusretkelle 4-vuotiaan pikkuneidin kanssa. Heitot sujuu, jigit irtoo pohjasta ja kalaa tulee. Harjoitus tekee mestarin! Usein meiltä ... Lue lisää ja katso tuotteet!

Jere yllätetään kalareissulle Tampereella

Haaveet voi todellakin toteutua, kunhan niihin jaksaa uskoa! Jeren haaveena oli päästä kesän aikana mahdollisimman paljon kalaan ja nyt nuori kalastaja pääsi aloittamaan kesän kalareissulla to... Lue lisää ja katso tuotteet!

Kalakingit oppivat ahvenen pilkinnän salat

Tässä videossa nuoret pojat yllätetään ahvenpilkille. Videolla opetellaan uusia tekniikoita ja nautitaan raittiista ilmasta. Tule mukaan seikkailuun! Lue lisää ja katso tuotteet!