Välkommen till Eumers webbutik. Eumers produkter är designad för att underlätta vardagen. Varsågod och njut!


<div>Lautat, moottorireet ja kalastusvälineet käytössänne

Asiakkaita kuljetetaan merellä ja järvellä turvallisesti Alpo Pro Boatin kalastuslautoilla. Lautat on suunniteltu Eumerille omien toiveidemme pohjalta. Kalastuslautat on rekisteröity 12 hengelle ja niitä löytyy meiltä nykyään 3 kpl. Lisäksi meiltä löytyy Trackerin Grizzly kalastusvene. Näiden kyytiin mahtuu kerralla yhteensä jopa 40 hlön ryhmä kuljetettavaksi kalastus- tai elämyssafarille merelle.
Veneet on suunniteltu heittokalastukseen ja niiden vakaus on aivan omaa luokkaansa! Vene ei keiku, vaikka useampi henkilö kalastaisi samalla laidalla yhtä aikaa. 
Veneessä ja lautoissa on kiertovesisumput, joissa voidaan säilyttää saaliskalat. Kaikkia keuloja komistaa kauko-ohjattava Minnkotan sähkökeulamoottori,  joka on äänetön ja luo lisäviihtyvyyttä ikimuistoiseen retkeen.
Kaikissa veneissämme on istuimet kalastajille, mutta useimmiten aktiivisen kalastuksen aikana penkeillä ei ehditä istuskelemaan. Veneessä on otettu huomioon kalastajien liikkuminen, joten tasaista lattiatilaa on riittävästi. Tämä mahdollistaa myös pyörätuolilla liikkuvien kuljettamisen.
Varusteista löytyy myös nykyaikainen Humming Bird luotainkalusto, joka auttaa kalojen paikantamisessa sekä reittien ja pohjanmuotojen tutkimisessa.
Talvisin kuljemme jäällä pilkki- ja kelluntasafareille moottorireellä, joita meiltä löytyy 5 kpl. Reen perään voidaan asentaa pitkä jono ahkioita. Tällaisella kyydillä voit kellunnan ja pilkinnän lisäksi lähteä mukaan elämyssafarille talvista luontoa ihailemaan.
Kellunnassa käytämme Ursuitin pelastuspukuja, joita meiltä löytyy 50 kpl. Kelluntasafareja teemme merelle ympäri vuoden.
Kalastusvälineinä käytämme Eumer Fishing:n  itse kehittämiä tuotteita. Omia brändejämme ovat Eumer Jasu, Eumer Spintube ja Eumer Classic. Nämä kattavat heittokalastukseen, perhokalastukseen ja pilkkimiseen liittyviä tuotteita.
Merikarvianjoella meillä on käytettävissä yksityinen privaattialue, joka on pituudeltaan noin 600 m. Tämän voi vuokrata keikalle yksityiskäyttöön. Privaattialueelta löytyy 15 hengen yksityiskota, missä järjestämme aktiviteettien yhteydessä eräruokailuja.