Välkommen till Eumers webbutik. Eumers produkter är designad för att underlätta vardagen. Varsågod och njut!


Lokaler och boende

Vi har lokaler för en mängd olika behov. Du kan ordna olika arbetsplatsevenemang, olika fester, du kan annars bara komma för att tillbringa kvällen med ett kompisgäng, eller stanna en längre tid för att semestra antingen ensam eller tillsammans. Alla våra lokaler finns att hyra till både företag och privatpersoner. Så ta en titt på vårt erbjudande och kontakta oss gärna!

Till stranden av havet eller älv

Eumer Sea Panoraman erbjuder verklig lyx med en otrolig natur vid havet. Alla 3 är välutrustade och passar perfekt för ett längre besök.

Eumer Lodge är en byggnad restaurerad från ett sågverk byggt 1906, under vilket Merikarvianjoki fortfarande rinner. Byggnaden i två våningar har en matsal och boende för mer än 40 personer. Du kan hyra ett enkel rum eller hela byggnaden.

Varje Sea Panorama har sin egen bastu och jacuzzi med helt fantastisk utsikt. När du bor på Eumer Lodge kan du ta en bastu i Salvos vedbastu som ligger på gården, med utsikt över älven. Alldeles intill Lodgen ligger Eumer River Panorama. Där finns en bastu och 2 jacuzzis utomhus. Dessutom finns det även underbara faciliteter för att anordna fester för upp till 70 personer