Tervetuloa Eumerin tehtaanmyymälän verkkokauppaan - Rahtivapaatoimitus Suomessa yli 100€ kuluttajatilauksiin (ei koske kotipakettia)  Tee ostokset turvallisesti kotimaisesta verkkokaupasta - Kireitä siimoja!

Vinkit perhonsidontaan

Vinkit perhonsidontaan

Perhonsidonta on aivan mahdottoman mukava harrastus. Mikäli kaipaat vinkkejä erilaisten työkalujen käyttöön tai itse perhonsidontaan, niin niitä löydät täältä.Perhonsitojan työkalut esittelyssä

Miten perhonsidontatyökaluja käytetään ja mitä niillä tehdään?Videolla esitellään Eumerin uusi perhonsidontatyökalusetti aloittelijalle. Setti sisältää kaikki perhonsidontatyökalut, mit... Lue lisää ja katso tuotteet!

Kuulapää Leechen sidontaohjeet

Opi sitomaan yksinkertainen, mutta yksi tehokkaimmista kalastusperhoista kirjolohelle, taimenelle ja ahvenelle. Perhossa käytetään kaikkein yleisimpiä sidontamateriaaleja. Lue lisää ja katso tuotteet!

Putkiperho lohelle, taimenelle ja kirjolohelle

Tässä videossa sidotaan kalastava putkiperho Eumerin 15mm messinkisen pisaraputken päälle. Putkiperhot ovat yksinkertaisia sitoa, mutta sitäkin tehokkaampia vedessä. Putkiperhoja käytetään lo... Lue lisää ja katso tuotteet!

Kevätperho-1 kirjolohelle ja taimenelle kylmään veteen

Tässä perhonsidontaohjeet ottivarmaan streameriin kylmän veden kirjolohelle ja taimenelle. Keväällä perhossa on hyvä olla painoa ja väriä!???????????? Painolla saadaan perho uimaan pohjan tun... Lue lisää ja katso tuotteet!

Musta Streamer - Puppeli - Taimenperho

Perhoresepti:Lanka: musta sidontalankaKoukku: streamerkoukkuKierre: Soikea hopeaRunko: hopea angel hair pätkittynä ja dupattunakurkku: punainen Uni-yarn, kiinnitetään koukun alapuolelle ja ny... Lue lisää ja katso tuotteet!