Tervetuloa Eumerin tehtaanmyymälän verkkokauppaan - Rahtivapaatoimitus Suomessa yli 100€ kuluttajatilauksiin (ei koske kotipakettia)  Tee ostokset turvallisesti kotimaisesta verkkokaupasta - Kireitä siimoja!

Vinkit meritaimenenkalastukseen

Vinkit meritaimenenkalastukseen

Meritaimen, ei mikään jokapäiväinen saalis, mutta silti täysin mahdollinen. Laita välineet ja tekniikat kuntoon oheisilla vinkeillä ja sinullakin on mahdollisuus saada saaliiksesi ihan oikea taimen. Muistathan, että taimenen kalastukseen liittyy paljon erilaisia sääntöjä ja jokaista saamaasi taimenta et valitettavasti voi ottaa mukaasi.Mistä meritaimenet löytyvät mereltä?

Meritaimenen syyssesonki on kuumimmillaan lokakuussa ja sesonki jatkuu aina jäiden tuloon asti. Kelin suosiessa lähdettiin kokeilemaan, mistä ja millä tekniikoilla meritaimen löydetään. Useamm... Lue lisää ja katso tuotteet!

Meritaimenenkalastus Merikarvianjoella

Harri Lundelin kertoo ja näyttää, mistä, miten ja milloin meritaimenta ja kirjolohta kannattaa kalastaa keväällä Merikarvianjoella. Harrilla on yli 30 vuoden kokemus kalastamisesta Merikarvianj... Lue lisää ja katso tuotteet!