Tervetuloa Eumerin tehtaanmyymälän verkkokauppaan - Rahtivapaatoimitus Suomessa yli 100€ kuluttajatilauksiin (ei koske kotipakettia)  Tee ostokset turvallisesti kotimaisesta verkkokaupasta - Kireitä siimoja!

Vinkit kirjolohenkalastukseen

Vinkit kirjolohenkalastukseen

Vaikka kirjolohta voikin kalastaa ympäri vuoden ja monistakin paikoista, ei saalis aina ole ihan itsestäänselvyys. Varsinkin vesien lämmittyä nämä kalat passivoituvat, eikä saalista tahdo kovin helpolla saada. Kirjolohen pyytäminen vaatii kärsivällisyyden lisäksi oikeanlaiset välineet ja tekniikat. Tässä sinulle joitakin vinkkejä kirjolohisaaliin tavoitteluun.Kirjolohen pilkintä Palokin lohilammilla

Vierailimme Palokin Lohilammilla kuvaamassa videon kirjolohen pilkinnästä ja saimme videolle mukaan myös paikalliset puuhamiehet ja monet muut taitavat kalastajat. Katso videolta Palokin lohilampie... Lue lisää ja katso tuotteet!

Vinkit kirjolohen pilkintään

Videolta saat vinkkejä kirjolohen pilkkimiseen. Kirjolohen pilkintä on mukavaa ja jännittävää puuhaa. Siiman päähän tarttuessaan kirjolohi taistelee voimakkaasti ja silloin pilkkivälineet pi... Lue lisää ja katso tuotteet!

Vinkit kirjolohen ja meritaimenen kevätkalastukseen Merikarvianjoella

Harri Lundelin kertoo ja näyttää, mistä, miten ja milloin meritaimenta ja kirjolohta kannattaa kalastaa keväällä Merikarvianjoella. Harrilla on yli 30 vuoden kokemus kalastamisesta Merikarvianj... Lue lisää ja katso tuotteet!

5 vinkkiä parempaan kirjolohisaaliiseen

Nyt kalastellaan kirjolohta virvelillä sekä perholla. Käydään läpi muutamia vinkkejä, jotka toivottavasti auttavat sinua saamaan enemmän tapahtumia vesillä ja nauttimaan kalastuspäivistä vi... Lue lisää ja katso tuotteet!

Kirjolohen syyskalastus Merikarvianjoella

Harri opastaa sinut onnistumaan Merikarvianjoella. Meiltä kysytään usein, mitä kannattaa laittaa siiman päähän Merikarvianjoella syysloman aikaan lokakuussa ja millaisella tekniikalla kirjoloht... Lue lisää ja katso tuotteet!

Kirjolohenkalastus järvellä

Kirjolohi on kiukkuinen taistelukaveri ja maukas ruokakala. Oletko haaveillut kirjolohen kalastuksesta ja jalokalan nappaamisesta? Suomessa on lukemattomia virtapaikkoja, lampia ja järviä joihin is... Lue lisää ja katso tuotteet!

Ensimmäinen kirjolohi perhovälinein

Perhokalastus virtaavassa vedessä on yksi jaloimmista kalastusmuodoista. Perhokalastus on mukavaa ja helppoa, kun aluksi viitsit käyttää hieman aikaa opiskeluun ja harjoitteluun. Katsomalla tämä... Lue lisää ja katso tuotteet!