Tervetuloa Eumerin tehtaanmyymälän verkkokauppaan - Rahtivapaatoimitus Suomessa yli 100€ kuluttajatilauksiin (ei koske kotipakettia)  Tee ostokset turvallisesti kotimaisesta verkkokaupasta - Kireitä siimoja!

Vinkit ahvenenkalastukseen

Vinkit ahvenenkalastukseen

Mikäli saalistavoitteenasi on ahven, niin täältä löydät hyviä vinkkejä, joilla voit saada tavoitteesi täytettyä. Ahventa voit kalastaa useilla erilaisilla välineillä ja tekniikoilla. Niitä löytyy myös monista erilaisista vesistöistä. Ei muuta kuin katselet videot, otat parhaat vinkit talteen ja sitten vain ahvenjahtiin. Kireitä siimoja!Ahvenen pilkintää Puruvedellä kirkkaista vesistä

Ota videolta vinkit talteen, Puruveden pilkkitekniikoista ahvenille! Kahden päivän pilkkireissu kuuluisalle Puruvedelle on nyt tehty. Paljon juttuja oltiin kuultu tästä kirkasvetisestä isosta jä... Lue lisää ja katso tuotteet!

Ahvenen pilkintää isolla järvellä

Ahvenen pilkintä isoilla järvillä voi olla haastavaa, mutta oikean paikan löydyttyä mitä vain voi tarttua siiman päähän. Parhaat ahvenen ottipaikat löytyvät syvänteiden lähistöllä olevi... Lue lisää ja katso tuotteet!

Ahvenen rantakalastus

Tähän hommaan ei tarvita venettä! Videon vinkeillä onnistut varmasti, kun kalastat rannalta ahventa. Kaikilla ei ole venettä käytössään, mutta silti satumainen ahvensaalis voi olla kätesi ul... Lue lisää ja katso tuotteet!

Näin löydät ajoahvenet järveltä

Videolla kerromme miten ahvenet löytyvät helposti ja miten niitä kannattaa pyytää. Helpoiten löydät ahvenet järveltä tyynenä päivänä seuraamalla lintuja ja pikkukaloja. Loppukesän parha... Lue lisää ja katso tuotteet!

Mistä ahvenet löytyvät?

Meiltä usein kysytään, mistä ahvenet löytyvät? Halusimme tehdä videon, jossa käydään läpi erilaisia paikkoja, mistä ahvenia kannattaa etsiä syksyllä. Vedet viilenevät ja ahven alkaa ... Lue lisää ja katso tuotteet!

5 vinkkiä parempaan ahven saaliiseen

Tässä 5 vinkkiä parempaan ahvensaaliiseen!1. Oikean kokoiset vieheet 4-9cm, koko lähelle ahvenen luontaista ravintoa. 2. Käytä kuitusiimaa, pidemmät heitot ja ei viehe hävikkiä 3. Notkea vapa... Lue lisää ja katso tuotteet!

Suurahvenen pilkintää Ruotsin lapissa

Näin toimii jigi + Pelti! Lapinreissun viimeinen pilkkipäivä huipentui isojen ahventen pyyntiin erämaajärvellä. Aurinko paistoi ja tuuleton ilma suosi pilkkijöitä. Ahti oli päättänyt palkit... Lue lisää ja katso tuotteet!

Ahvenen morripilkintää Raippaluodossa

Huikea morripäivä Raippaluodossa! Pilkkipäivän sää oli tyyni ja aurinkoinen. Pakkasta oli aamulla 10 astetta. Aamulla kokeiltiin tarjota ahvenille tasureita, jigejä ja pystypilkkejä, mutta kal... Lue lisää ja katso tuotteet!

Ahvenen kalastus erämaajärvellä

Millaiset vieheet ja välineet toimivat ahvenen kalastuksessa? Minkälaisilla tekniikoilla ahvenia pyydetään? Tällä videolla ne selviää! Pohjosen pojat suuntasivat Ruotsin Lapin erämaajärville... Lue lisää ja katso tuotteet!