Tervetuloa Eumerin tehtaanmyymälän verkkokauppaan - Rahtivapaatoimitus Suomessa yli 100€ kuluttajatilauksiin (ei koske kotipakettia)  Tee ostokset turvallisesti kotimaisesta verkkokaupasta - Kireitä siimoja!

Tykypäivä

Haluatteko viettää tykypäivän, joka ei ihan heti unohdu?!  

Meillä voitte kalastella Merikarvianjoen kosken kuohuissa, väijyä haukea matalissa lahdissa tai jigailla ahventa tai kuhaa merellä tai järvellä. Vesien jäädyttyä virvelit vaihdetaan pilkkivälineisiin ja kalat narrataan jään alta Merikarvialla suunnitelluilla pilkeillä.

Eikö kalastus oikein kiinnosta? No, onneksi meillä on tarjota paljon muitakin aktiviteetteja ympäri vuoden. Mikäli ette löydä juuri mieleistänne ohjelmaa valmiista tarjonnastamme, niin mietitään yhdessä, mitä me teille keksittäisiin. Meillä on valmiiksi tarjolla kaikenlaista hauskaa, rentouttavaa ja viihdyttävää ohjelmaa, mutta lisää voidaan aina keksiä ja kehitellä, sillä meillä on myös yhteistyökumppaneita moneen lähtöön.

Aktiviteettien lisäksi on tarjolla makoisaa evästä ja ruokaa myöskin erilaisin variaatioin juuri toiveidenne mukaan. Ja mikä olisikaan parempi päätös päivälle kuin rentoutua poreissa ja saunan lempeissä löylyissä nauttien samalla upeasta ympäröivästä luonnosta. Jos haluat jatkaa vierailua meillä pidempään, niin sekin onnistuu, sillä meiltä löytyy majoitustakin moneen lähtöön.

Otahan siis rohkeasti yhteyttä ja järjestetään teille oikein täydellinen tykypäivä Merikarvian upeissa maisemissa!