Tervetuloa Eumerin tehtaanmyymälän verkkokauppaan - Rahtivapaatoimitus Suomessa yli 100€ kuluttajatilauksiin (ei koske kotipakettia)  Tee ostokset turvallisesti kotimaisesta verkkokaupasta - Kireitä siimoja!

Morjesta! Matkailun tarjouskyselyn löydät helpoiten tästä!


Ruokailu

Ravitseva ja herkullinen ruoka on tärkeä osa onnistunutta vierailua. Jotta vierailunne olisi kaikin puolin mieluisa, suunnittelemme myös ruokailut esittämienne toiveiden pohjalta. Voitte valita aterianne valmiista menuista tai suunnitella sen yhdessä kanssamme. Menut vaihtelevat sesonkien mukaan, esim. pikkujoulukautena saatavilla on joululta maistuvia ruokia.

Retkieväistä juhlakattaukseen

Ruoat ja kattaukset tehdään tietysti aina tarpeiden ja toiveiden mukaan. Retkille mukaan lähtevät maittavat ja ravitsevat retkieväät. Sisätiloissa ruokaillaan sitten hiukan erilaisilla kattauksilla. Merikarvialainen kala- ja lihanoutopöytä on taatusti maittava ja erittäin riittoisa kokonaisuus ja soveltuu niin kokouksiin kuin juhliinkin. Sisältöä voidaan rikastaa toiveiden mukaan ja kattaus tehdään aina tilaisuuden näköiseksi. Hiukan kevyempään ruokailuun soveltuvat erilaiset lounasvaihtoehdot, joihin voi sisältyä esim. keittoja ja/tai laatikkoruokia. Yöpymisen tai illanvieton yhteyteen on mahdollista varata ns. omatoiminen grilli-iltapala. Tämä sisältää grillattavien lisäksi myös maittavat lisukkeet. Mikäli teiltä ei löydy omasta takaa grillimaisteria, niin sellainenkin järjestyy meidän toimestamme. Kysy rohkeasti lisää vaihtoehdoistamme ja esitä omia toiveita. Muista aina mainita erilaiset ruokarajoitteet ja allergiat!