Tervetuloa Eumerin tehtaanmyymälän verkkokauppaan - Rahtivapaatoimitus Suomessa yli 100€ kuluttajatilauksiin (ei koske kotipakettia)  Tee ostokset turvallisesti kotimaisesta verkkokaupasta - Kireitä siimoja!

Morjesta! Matkailun tarjouskyselyn löydät helpoiten tästä!


Kellu huolet pois

Pelastuspukukellunta on mitä mainioin tapa rentoutua. Ympärilläsi hiljaisuus ja allasi meri, joka kannattelee sinua hyvin lempeästi. Edes lattialla maatessa et pysty rentoutumaan yhtä täydellisesti kuin vedessä kelluessa. Pelastuspuvun sisään ei pääse ollenkaan vettä, kunhan se on puettu oikein päälle. Tästä syystä puvun kanssa on oikein mukavaa kellua myös jäisessä vedessä. Vaikka saattaa tuntua pelottavalta lähteä heikoille jäille seikkailemaan, niin tämän puvun kanssa se on täysin turvallista. On aika mahtava kokemus kellua täysin rentona meressä keskellä talvea, kun ympäristö on yleensä aivan hiljainen. Ei kuulu lokkien huutoa, eikä varsinkaan liikenteen melua. Isokin ryhmä saadaan yllättävän hiljaiseksi, kun kaikki nauttivat vain olostaan ja antavat huolien ja murheiden valua ympäröivään mereen.

Kerrotaan että puolen tunnin rento kellunta selällään taivasta ja luontoa seuraten vastaa 4 tunnin sikeitä yöunia. Ja onhan sitä tehty oikein tutkimuksiakin siitä, kuinka kelluminen voi laskea stressitasoja, poistaa jännityksiä ja vähentää jopa masennusta. Lähtekäähän siis porukalla nollaamaan kehoa ja mieltä upean luonnon ääressä. Kysy rohkeasti lisätietoa erilaisista kelluntaretkistä ja -mahdollisuuksista.

Kelluntaretkelle Ouraan

Välttämättä ei kannata lähteä merta edemmäs kalaan, mutta suosittelemme kuitenkin tekemään ikimuistoisen kelluntaretken lähirantaa edemmäs Ouraan. Ouran saaristo jo itsessään on kokemisen arvoinen, mutta kun retkeen yhdistää vielä rentouttavan pelastuspukukellunnan, niin elämys on ikimuistoinen. Puku puetaan omien vaatteiden päälle ja se pitää sinut turvallisesti pinnalla sekä lämpimänä ja kuivana säässä kuin säässä.