Tervetuloa Eumerin tehtaanmyymälän verkkokauppaan - Rahtivapaatoimitus Suomessa yli 100€ kuluttajatilauksiin (ei koske kotipakettia)  Tee ostokset turvallisesti kotimaisesta verkkokaupasta - Kireitä siimoja!

Kalastajan solmut

Kalastajan solmut

Oikeanlaisella solmulla on yllättävän iso merkitys. Kuitusiimaan on esimerkiksi aina tehtävä ns. luistamaton solmu eli Palomar-solmu. Siima on sen verran liukaspintainen, että muussa tapauksessa solmu luistaa auki. Täältä löydät ohjeita oikeanlaisen solmun valintaan ja tekoon.Kalastajan solmut erilaisiin siimoihin

Videolla esitellään erilaiset kalastussiimat sekä kalastusoppaiden käyttämät helpot, mutta pitävät solmut. Videon lopussa näytämme kuinka kuitusiima puolataan avokelalle ja solmitaan kiinni,... Lue lisää ja katso tuotteet!

Pikalukon tai perukkeen solmiminen kalastussiimaan

Tällä videolla vastataan polttaviin kysymyksiin siitä, mikä on pikalukko, miten sitä käytetään ja miten pikalukko saadaan solmittua kalastussiimaan kestävästi. Viehelukkoja on monia, mutta t... Lue lisää ja katso tuotteet!

Luistamaton solmu

Luistamaton solmu on paras ja helpoin solmu, kun kiinnitetään viehelukko, peruke tai viehe kuitusiimaan. Perinteinen viehesolmu ei toimi liukkaan kuitusiiman kanssa. Lue lisää ja katso tuotteet!