Tervetuloa Eumerin tehtaanmyymälän verkkokauppaan - Rahtivapaatoimitus Suomessa yli 100€ kuluttajatilauksiin (ei koske kotipakettia)  Tee ostokset turvallisesti kotimaisesta verkkokaupasta - Kireitä siimoja!

Juhlat

Aina on aihetta juhlaan ja jos ei ole, niin sellaisen voi keksiä! Mikäli olet järjestämässä häitä, rippijuhlia, synttäreitä tai muita juhlia, niin meiltä löytyy juhlillesi aivan mahtavat puitteet. Jos nyt käykin niin, ettei oikein tunnu olevan aihetta juhlaan, niin saahan meillä järjestää ihan kaikenlaisia tapaamisiakin, joko työporukalla, sukulaisten tai ystävien kanssa tai keitä nyt ikinäkään haluat kutsua. Miten olisi vaikkapa pikkujoulut työporukan tai kavereiden kesken?! Ja toisin kuin luullaan, niin pikkujouluja voi viettää myös muulloinkin kuin juuri joulun alla, esim. heinäkuussa!

Tilojen lisäksi meiltä saat tilaisuuteesi herkulliset ruoat toiveidesi mukaan. Mikäli haluat, niin me voimme järjestää sinulle ja vieraillesi myös monenlaista aktiviteettia. Rennompiin tilaisuuksiin sopii mainiosti myös poreista ja saunan lämmöstä nautiskelu upeita maisemia ihaillen. Eikä meiltä tarvitse lähteä kiireellä vaan voit varata meiltä myös majoituksen. Mikset siis ottaisi rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan sinulle sellaiset juhlat, joita muistellaan lämmöllä vielä pitkään!