Tervetuloa Eumerin tehtaanmyymälän verkkokauppaan - Rahtivapaatoimitus Suomessa yli 100€ kuluttajatilauksiin (ei koske kotipakettia)  Tee ostokset turvallisesti kotimaisesta verkkokaupasta - Kireitä siimoja!

Morjesta! Matkailun tarjouskyselyn löydät helpoiten tästä!


Eumerin tapahtumapalvelut yrityksille ja ryhmille

Eumerilta löytyy aivan mieletön, laaja ja monipuolinen palvelukonsepti. Meiltä löydät erilaisia majoitustiloja, mahtavat puitteet kokouksille, juhlille tai vaikkapa saunailtaan. Tilojen lisäksi tarjolla on monenlaista aktiviteettia ja sijaintihan on aivan mahtava, erityisesti luonnosta pitävälle. Oheisella videolla on esitelty meidän tilamme sekä kerrottu hieman tarjolla olevista aktiviteeteista.

Tahdotpa sitten lähteä viihtymään työporukan, perheen tai kavereiden kanssa, niin kaikki onnistuu. Vierailusi voi olla lyhyt ja sisältää pelkän tilavuokran tai pidempi sisältäen aktiviteetteja ja kenties jopa yöpymisen. Meille voi lähteä myös pidemmäksi aikaa lomailemaan ja nauttimaan olostaan. Aktiviteetit sisältävät luonnollisesti paljon erilaisia kalastusvaihtoehtoja. Voit lähteä kokeilemaan perhokalastusta joelle, kuhan jigailua järvelle tai narraamaan ahvenia ja haukia merelle. Talvella tietysti pilkitään niin merellä kuin järvelläkin.

Mikäli kalastus ei ole oikein juttusi, niin kellunta tai jokin muu aktiviteetti voi olla. Pelastuspukukellunta on aivan huikea kokemus niin kesällä kuin talvellakin. Ja mikään ei estä sinua kokeilemasta näitä erilaisia aktiviteetteja vaikka useampaakin vierailusi aikana. Kanssamme pääset myös veneretkelle tai vaikkapa moottorirekisafarille.

Kysy tarjous mieluisasta paketista tai kerro meille budjettisi ja ryhmän koko sekä hiukan jonkinlaista suuntaa toiveista ja me suunnitellaan teille sopiva kokonaisuus. Tervetuloa Merikarvialle nauttimaan ja viihtymään!

Tarjouskyselyyn pääset tästä!

Vuosien kokemuksella

Me ollaan jo 15 vuoden ajan järjestetty ihmisille unohtumattomia elämyksiä. Vuosien varrella on taatusti karttunut kokemusta ja kehitytty on sekä ihmisinä että tapahtumien järjestäjinä. Meillä on järjestetty lukuisia Tyky-päiviä, kokouksia, synttäreitä, häitä, polttareita, sukujuhlia ja monenmoisia muita ikimuistoisia tapahtumia. 

Suurimmalla osalla asiakkaistamme on kiireitä työ-/perhe-elämän vuoksi. Tästä syystä me haluamme tehdä tapahtumien järjestämisestä asiakkaillemme erityisen helppoa. Tarvitsemme sinulta vain tiedon ryhmän kokoonpanosta ja ruokatoiveista/-rajoitteista sekä toiveet mahdollisen ohjelman suhteen. Kaikesta muusta me pidämmekin sitten huolen!

Kysy tarjous palveluistamme täältä!