Tervetuloa Eumerin tehtaanmyymälän verkkokauppaan - Rahtivapaatoimitus Suomessa yli 100€ kuluttajatilauksiin (ei koske kotipakettia)  Tee ostokset turvallisesti kotimaisesta verkkokaupasta - Kireitä siimoja!

Morjesta! Matkailun tarjouskyselyn löydät helpoiten tästä!


Kuinka kaikki alkoi...

Jaakko ja Olli Ojamo ovat pienestä asti olleet intohimoisia kalastajia ja jo lapsina he sorvailivat putkiperhoja omaan käyttöönsä. Hieman vartuttuaan he kehittivät maailmallakin palkitut Spintube-heittoperhot. Vuonna 2007 Jaakko ja Olli perustivat kalastustarvikkeiden ympärille yrityksen Eumer Finland Oy. 

Alusta asti uuden luominen, testaaminen ja jatkuva parantaminen ovat olleet veljeksille intohimo ja yhä edelleen yrityksen omat Spintube-heittoperhot ovat spesiaaleja ja erittäin suosittuja. Veljekset kasvoivat siis isoiksi ja ovat saaneet myös jälkikasvua, jotka hekin yllättäen ovat melko kiinnostuneita kalastuksesta. Omien lasten lisäksi veljesten sydäntä lähellä ovat kaikki innokkaat kalastelevat nuoret. Kalakingejä on yllätetty ympäri Suomen ja näin aiotaan tehdä jatkossakin. Nuorison innostaminen kalastuksen ja luonnossa liikkumiseen pariin on yksi tärkeimmistä tehtävistämme.

Kohti tätä päivää...

Pikkuhiljaa pihapiirin palvelut ovat täydentyneet. Kalastustarvikkeiden lisäksi Eumer Finland Oy tarjoaa elämyksiä mm. kokouspäivien ja kalastumatkojen merkeissä niin Merikarvianjoella kuin merellä ja järvelläkin. Kalastukseen liittyvien intohimojen lisäksi Jaakolle ja Ollille on äärimmäisen tärkeää asiakkaiden viihtyvyys ja ihmisten innostaminen ulkona liikkumiseen. Toiminnassa pyritään siihen, että vierailun jälkeen kaikilla on hyvä mieli ja kenties syttynyt pienen pieni kipinä jatkaa kyseisiä harrastuksia myös vierailun jälkeenkin. Eikä meillä vierailun aikanakaan vuodateta kyyneleitä, ainakaan surusta.

Eumerilla sinulla on mahdollisuus kokea paljon sellaista, mikä ei muualla ole mahdollista. Voit esimerkiksi majoittua joen päällä sijaitsevassa Lodgessa tai ulkomeren rannassa sijaitsevissa Sea Panorama -merenrantahuviloissa. Rankan kokoustamisen vastapainoksi on yhdistettävissä oikein mukavaa ja rentouttavaa ohjelmaa.

Kalastuskursseilla saat parhaat kalastusvinkit ammattioppailtamme ja illan päätteeksi pääset rentoutumaan kalajuttujen parissa saunan lauteille.

Otahan yhteyttä, niin räätälöidään sopiva paketti, oletpa sitten liikenteessä yksin tai porukalla!