Tervetuloa Eumerin tehtaanmyymälän verkkokauppaan - Rahtivapaatoimitus Suomessa yli 100€ kuluttajatilauksiin (ei koske kotipakettia)  Tee ostokset turvallisesti kotimaisesta verkkokaupasta - Kireitä siimoja!


Vinkit harjuksen pilkintään virtavesissä


Katso videolta vinkit harjuksen pilkintään! Tällä kertaa ollaan pohjoisessa harjuspilkillä Muonionjoella ja käydään läpi eri pilkkitekniikoita, joiden avulla arat harjukset saadaan iskemään kiinni pilkkiin ja jigiin.

Virtavesissä on oltava aina varovainen ja kannattaa kysyä turvalliset pilkkipaikat paikallisilta luvanmyyjiltä. Kalastuspaikan luvat ja säädökset kannattaa myös tarkistaa ennen kalastuksen aloittamista.

Harjuksen alamitta Muonionjoessa on 35cm. Pilkkikaudella harjuksen rauhoitusaika alueella on 1.4. - 31.5 välisenä aikana. Uhanalaisen meritaimenen suojelemiseksi kaikki saaliiksi saadut taimenet on välittömästi laskettava takaisin veteen elävänä tai kuolleena. Merialueella rasvaeväleikatun taimenen saa kuitenkin ottaa saaliksi. Varrellisen nostokoukun käyttö on sallittua. Kalastus harrilaudalla tai vastaavalla on kiellettyä. Kaikenlainen kalastus on kielletty 15.9.–15.12. lukuun ottamatta Kilpisjärveä ja Könkämäenon kalastusta koskevia poikkeuksia sekä nahkiaisen kalastusta merralla. Lisäksi mateen kalastus jään päältä koukulla, rysällä ja merralla sekä mateen pilkkiminen on sallittu myös 15.9.–15.12. Harjuksen kalastus on kielletty 1.4–31.5 välisenä aikana jokialueella Kilpisjärven luusuasta alavirtaan. Lohen alamitta on 50 cm. Alamittaiset ja talvehtineet lohet on vapautettava elävänä tai kuolleena. Suomen kalastusasetuksesta poiketen harjuksen alamitta on 35 cm myös 67°00?N pohjoispuolella.


Vinkin tuotteet

Lisää vinkin tuotteet koriin!
Tsekkaa tuoreimmat tuotoksemme

Eräs keino saada ihmiset liikkeelle on neuvoa ja opastaa, tehdä kalastuksen oppimisesta ja välineiden hankinnasta helpompaa. Tätä varten meillä on tehty rutkasti töitä myös Some-kanavilla. Sen lisäksi, että tällä sivustolla on vinkkivideoita, niin löydät aivan älyttömästi meidän videoitamme YouTubesta ja myös muilta some-kanavilta. Laitahan ne siis seurantaan ja nappaa sieltä parhaat vinkit ja neuvot itsellesi.

Tästä osiosta löydät aina meidän tuoreimmat tuotokset. Tavoitehan kuitenkin oli ylös, ulos ja luonnosta nauttimaan, joten muistathan tehdä sitäkin kaiken sometuksen keskellä!Eumerin tuotteet on suunniteltu helpottamaan arkea

"Kalastuksen pitää olla helppoa ja kivaa!" Me halutaan, että ihmiset innostuis entistä enemmän liikkumaan luonnossa ja raittiissa ilmassa. Kalastus on yksi mainioimmista ulkoilmaharrastuksista, tai meidän mielestä se ainakin on. Koska meidän tavoite tosiaan on saada kaikki ylös, ulos ja nauttimaan luonnosta, niin me myös teemme kaikkemme sen eteen, että tavoitteemme täyttyisi.

Eumeria ei perustettu vahingossa veden ääreen. Olishan se nyt jokseenkin hölmöä perustaa kalastusalan firma jonnekin metsän keskelle tai ihmeellistä luontoa mainostava firma keskelle kaupungin hälinää. Lisäksi tämä sijainti on tärkeä myös meidän tuotetestauksen kannalta. Kaikki Eumerin tuotteet testataan useampaan kertaan jo suunnitteluvaiheessa ja vesihän on aika oleellinen osatekijä kalastustuotteiden testauksessa. Aivan kaikki meidän tuotteistamme on siis kalastusoppaidemme testaamia. Näitä testauksia suoritetaan Merikarvian lisäksi ympäri Suomen eri olosuhteissa sekä myös muiden maiden kalavesissä. Koska me käytetään omia tuotteita myös asiakaskeikoilla, niin todellisia testaustunteja tuotteille kertyy vähintään tuhansia, ehkä jopa kymmeniätuhansia sekä oppaiden että asiakkaiden toimesta. 

Lue lisää


Kalastusoppaat suosittelevat näitä