Tervetuloa Eumerin tehtaanmyymälän verkkokauppaan - Rahtivapaatoimitus Suomessa yli 50€ tilauksiin (ei koske kotipakettia) - Tee ostokset turvallisesti kotimaisesta verkkokaupasta - Kireitä siimoja!
€ eur / Finland


Hauen perhokalastus


Hauen perhokalastus on hieno harrastus ja pian hauenkalastuksen kulta-aika eli syyssesonki alkaa. Hauen perhokalastus on nostanut suosiotaan jo useamman vuoden ajan, eikä ihme. Hauki osaa olla siiman päässä melkoinen taistelija! Hauki on myös yleinen kala, joka viihtyy lähes jokaisessa vesistössä, joten mahdollisuudet hauen perhokalastukseen ovat hyvät.

Kun hauki iskee kiinni perhokalastajan siimaan, tuntee tärpit varmasti! Siinä on yksi parhaista tunteista, jota kalastaja voi kokea. Hauenkalastuksessa pitää muistaa se, että kalat ovat nopeita ja tilanteet vaihtuvat vauhdilla, joten kalastajan pitää olla hereillä. Koskaan ei tiedä, milloin seuraava hauki nappaa!


Vinkin tuotteet

Tsekkaa tuoreimmat tuotoksemme

Eräs keino saada ihmiset liikkeelle on neuvoa ja opastaa, tehdä kalastuksen oppimisesta ja välineiden hankinnasta helpompaa. Tätä varten meillä on tehty rutkasti töitä myös Some-kanavilla. Sen lisäksi, että tällä sivustolla on vinkkivideoita, niin löydät aivan älyttömästi meidän videoitamme YouTubesta ja myös muilta some-kanavilta. Laitahan ne siis seurantaan ja nappaa sieltä parhaat vinkit ja neuvot itsellesi.

Tästä osiosta löydät aina meidän tuoreimmat tuotokset. Tavoitehan kuitenkin oli ylös, ulos ja luonnosta nauttimaan, joten muistathan tehdä sitäkin kaiken sometuksen keskellä!Kauden parhaat herkutEumerin tuotteet on suunniteltu helpottamaan arkea

"Kalastuksen pitää olla helppoa ja kivaa!" Me halutaan, että ihmiset innostuis entistä enemmän liikkumaan luonnossa ja raittiissa ilmassa. Kalastus on yksi mainioimmista ulkoilmaharrastuksista, tai meidän mielestä se ainakin on. Koska meidän tavoite tosiaan on saada kaikki ylös, ulos ja nauttimaan luonnosta, niin me myös teemme kaikkemme sen eteen, että tavoitteemme täyttyisi.

Eumeria ei perustettu vahingossa veden ääreen. Olishan se nyt jokseenkin hölmöä perustaa kalastusalan firma jonnekin metsän keskelle tai ihmeellistä luontoa mainostava firma keskelle kaupungin hälinää. Lisäksi tämä sijainti on tärkeä myös meidän tuotetestauksen kannalta. Kaikki Eumerin tuotteet testataan useampaan kertaan jo suunnitteluvaiheessa ja vesihän on aika oleellinen osatekijä kalastustuotteiden testauksessa. Aivan kaikki meidän tuotteistamme on siis kalastusoppaidemme testaamia. Näitä testauksia suoritetaan Merikarvian lisäksi ympäri Suomen eri olosuhteissa sekä myös muiden maiden kalavesissä. Koska me käytetään omia tuotteita myös asiakaskeikoilla, niin todellisia testaustunteja tuotteille kertyy vähintään tuhansia, ehkä jopa kymmeniätuhansia sekä oppaiden että asiakkaiden toimesta. 

Lue lisää


Oppaiden suosittelemat


Eumer Fishing
  • kaikki kolme Salaman kokoa
  • toimivimmat värit 


Eumer Fishing
  • todellinen luottopeli hauelle
  • valmistettu luonnonkarvasta
  • 1-haara koukku & 30cm peruke43 vaihtoehtoa

Eumer Fishing
  • 14 cm Tiera on hyvä valinta hauen, kuhan ja ison ahvenen kalastukseen

6 vaihtoehtoa

Eumer Fishing
  • Kalastusvalmis setti hauen kalastukseen