Välkommen till Eumers webbutik. Eumers produkter är designad för att underlätta vardagen. Varsågod och njut!


Eumerilainen tarina


Vuosi 2007 oli historiallisesti hyvin merkittävä vuosi, sillä silloin veljekset Jaakko ja Olli Ojamo perustivat kalastustarvikkeiden ympärille yrityksen Eumer Finland Oy. Tarina firman takana toki alkoi jo vuosia aiemmin, kun pojat jo lähes taaperoina sorvasivat putkiperhoja omaan käyttöönsä ja vain hieman myöhemmin heittivät vaipat nurkkaan ja kehittivät tunnetut Spintube heittoperhot. Hiljalleen homma kehittyi eteenpäin ja neuvokkaat veljekset onnistuivat solmimaan loistavia kumppanuussopimuksia kansainvälisten kalastustarvike-brändien kanssa. Toiminta laajeni ja veljesten oli pakko myöntää, että vaikka melkoisen pätevä kaksikko ovatkin, niin yksin eivät enää millään pärjää. Näin ollen eumerilainen perhe on hiljalleen kasvanut isommaksi ja perhojen sorvailun lisäksi yritys valmistaa myös monenlaisia vieheitä ja muita kalastustarvikkeita. 

Meitä on siis jo liki 20 ja kaikkien meidän eumerilaisten yhteinen päämäärä on saada mahdollisimman moni innostumaan kalastuksesta ja raittiissa ilmassa sekä luonnossa liikkumisesta. Erilaisten kalastuskurssien, tykypäivien ja monenlaisten tapahtumien järjestäminen, niin yrityksille kuin yksityisillekin, on iso osa tämän tavoitteen eteen tehtävää työtä. Lisäksi meillä pyritään kehittämään tuotteita, joiden käyttö olisi mahdollisimman helppoa ja mukavaa aivan kaikenlaisille kalastajille.

Ja vaikka veljekset alkavatkin jo olla iällä, niin ovat he pysyneet silti hienosti mukana kehityksen kelkassa. Haltuun on otettu kaikenlaiset some-kanavat ja niin Ollin kuin Jaakonkin naamataulu lienee jo monelle kalastuksesta kiinnostuneelle tuttu. Videot, kuten kaikki muukin toiminta Eumerilla, on harvemmin kauhean vakavaa. Asioita tehdään hymy huulilla ja pilke silmäkulmassa. Voisi melkein väittää, että Eumerilla heitetään vitsiä vähintään yhtä paljon kuin perhoja ja uistimia. 

Me eumerilaiset ollaan siis olemassa kaikkia kalastuksesta ja luonnossa liikkumisesta kiinnostuneita varten. Meihin uskaltaa aina ottaa yhteyttä mieltä askarruttavissa asioissa…ois tietty kiva, että ne asiat liittyis edes jollain tapaa meidän toimintaan. Me neuvotaan ja autetaan mielellään, jotta sun ois entistä helpompi lähteä narraamaan unelmiesi saaliita. Morjestellaan kun tavataan ja kireitä siimoja tuleville kalareissuillesi!