Välkommen till Eumers webbutik. Eumers produkter är designad för att underlätta vardagen. Varsågod och njut!


5 vinkkiä parempaan kuhasaaliiseen


Tällä videolla käydään läpi vinkkejä, jotka auttavat sinua parantamaan kuhasaalistasi tulevilla reissuilla.

Vinkki 1 Oikeat vieheet kuhankalastukseen. Jigit, lusikkauistimet ja pystypilkit toimivat hyvin kuhankalastuksessa. Vieheiden koko 7cm - 14cm

Vinkki 2 Sopiva virvelisetti. Jämäkkä vapa, jotta saadaan tehtyä hyvä vastaisku, 0,12mm - 0,18mm kuitusiima sekä 1000 - 2000 kokoluokan kela.

Vinkki 3 Välivesikalastus. Lämpimillä keleillä kuha ei välttämättä uiskentele lähellä pohjaa, joten välivedessä kalastus voi parantaa kuhasaalista huomattavasti.

Vinkki 4 Dropshot -kalastus. Kovalla tuulella tuntuma perinteisellä jigipäällä kalastaessa voi heikentyä, joten dropshot -kalastuksessa saadaan hyvä tuntuma palautettua. Dropshot -rigillä saadaan myös pidempiä heittoja, joka auttaa etenkin rannalta kalastaessa.

Vinkki 5 Kärsivällisyys. Kuha on joskus hyvinkin oikukas kala ja tärppejä ei aina tule kovinkaan usein. Muista vain pysyä rauhallisena ja Ahti kyllä palkitsee!

Bonusvinkki! Hyvät eväät. Kun mukana on hyvät eväät, niin kalastuspäivä pysyy mielekkäämpänä. Muista pitää pieniä taukoja päivän aikana ja nauti kalastuksesta!


Vinkin tuotteet

Lägg de produkterna av tip i varukorgen!




Dessa är populära nu





Fiskeguider rekommenderar dessa