Tervetuloa Eumerin tehtaanmyymälän verkkokauppaan - Rahtivapaatoimitus Suomessa yli 100€ kuluttajatilauksiin (ei koske kotipakettia)  Tee ostokset turvallisesti kotimaisesta verkkokaupasta - Kireitä siimoja!


Hauen kalastus alkusyksyllä


Usko tai älä, mutta videon tekniikoilla opit kalastamaan tehokkaasti haukia siellä, missä 90% kalastajista ei tohdi pyytää. Ota vinkit talteen ja onnistu saamaan elämäsi haukisaalis! Hauki on kala!????

Syksy saapuu ja hauet kerääntyvät kasvustoihin pikkukalojen perään syömään ja tankkaamaan tulevaa talvea varten. Pikkukalat tykkäävät hakea suojaa ja evästä kaislikoiden, heinikoiden ja lumpeikkojen suojasta. Sinne siis kannattaa mennä kalastamaan myös haukea.

Valmistaudu kalareissulle kuitusiimalla varustetulla virvelisetillä ja laita siimanpäähän 1-haarakoukulla varustettu SpinTube. SpinTube on suunniteltu tehokkaaseen hauen kalastukseen heinikoissa. Mukaan tarvitset vielä kalapihdit, haavin ja rentoa fiilistä.

Aja veneellä lumpeikon keskelle, ruohikon laitaan tai kaislan reunaan ja aloita kalastus. Heiton jälkeen aloita nopeat kelaukset pintakalvon alla ja tee pieni pysäytys ja jatka kelausta. Pidä vapa siiman suunnassa kelatessasi. Jarru kannattaa säätää kireälle, niin saat pienellä takanypyllä katkaistua mahdollisen kiinni jääneen ruohon/lumpeen ja voit jatkaa kelausta. Usein näet hauen rikkovan veden pinnan ennen kuin se nappaa kiinni. Tämä on ihan uskomattoman kivaa!