Tervetuloa Eumerin tehtaanmyymälän verkkokauppaan - Rahtivapaatoimitus Suomessa yli 100€ kuluttajatilauksiin (ei koske kotipakettia)  Tee ostokset turvallisesti kotimaisesta verkkokaupasta - Kireitä siimoja!

Kalastuskohteiden esittely

Kalastuskohteiden esittely

Tänne keräillään erilaisten kalastuskohteiden esittelyvideoita sitä mukaa, kun niitä ehditään kuvaamaan. Reissuja tehdään aika usein, joten pysyhän kuulolla. Kannattaa myös itse lähteä tutustumaan kyseisiin kohteisiin. Videoilta voi ehkä löytyä hyviä vinkkejä sopivista kohteista ja reissulla käytettävistä välineistä ja tekniikoista.



Lumijoen Varjakka

Tällä videolla testaamme uutuustuotetta ja pilkimme ahventa merellä Lumijoen Varjakassa. Oulun alapuolella sijaitseva Lumijoen Varjakka on yksi Perämeren tunnetuimmista ahvenen pilkkipaikoista ja ... Lue lisää ja katso tuotteet!

Ahvenen pilkintää Puruvedellä kirkkaista vesistä

Ota videolta vinkit talteen, Puruveden pilkkitekniikoista ahvenille! Kahden päivän pilkkireissu kuuluisalle Puruvedelle on nyt tehty. Paljon juttuja oltiin kuultu tästä kirkasvetisestä isosta jä... Lue lisää ja katso tuotteet!

Kirjolohen pilkintä Palokin lohilammilla

Vierailimme Palokin Lohilammilla kuvaamassa videon kirjolohen pilkinnästä ja saimme videolle mukaan myös paikalliset puuhamiehet ja monet muut taitavat kalastajat. Katso videolta Palokin lohilampie... Lue lisää ja katso tuotteet!

Simojoki

Nyt pysähdytään Simojoelle kalastamaan lohta perhovälineillä! Luvassa on tietopaketti kahdenkäden perhovavoista ja -välineistä, sekä heittämisestä. Mukana on myös runsaasti kaunista Lapin ... Lue lisää ja katso tuotteet!

Merikarvianjoki

Esittelyssä Merikarvianjoen kalapaikat Lue lisää ja katso tuotteet!

Ahvenanmaa

Kesämatka Ahvenanmaalle alkaa ja ensimmäisen päivän kohdekaloina ovat hauki ja ahven. Varsinkin ahvenenkalastus tarjosi melkoisia tilanteita ja keli oli mitä parhain! Jos suunnitelmissa on läht... Lue lisää ja katso tuotteet!

Ranua

Tällä kertaa kalastetaan Ranualla ja kohdekaloina ovat hauki ja ahven. Ahventa tavoitellaan eri tekniikoilla käyttäen jigejä ja hauelle tarjotaan heittoperhoja ja päivän aikana tapahtumia riitt... Lue lisää ja katso tuotteet!