Tervetuloa Eumerin tehtaanmyymälän verkkokauppaan - Rahtivapaatoimitus Suomessa yli 100€ kuluttajatilauksiin (ei koske kotipakettia)  Tee ostokset turvallisesti kotimaisesta verkkokaupasta - Kireitä siimoja!

Kalastus Lapissa

Kalastus Lapissa



Harjuksenkalastus Utsjoella

Videolla käydään läpi, millä välineillä virtavesistä kalastetaan harjusta ja miten kalat tulee käsitellä, jos ne aiotaan ottaa ruoksi. Harjus tunnetaan voimakkaana virtavesien asiantuntijana... Lue lisää ja katso tuotteet!

Taimenta Lapin järveltä

Lapissa on lukemattomia järviä, jotka kätkevät syvyyksiinsä kauniita taimenia ja harjuksia. Hyppää mukaan reissulle ja opi taimenen perhokalastusvinkit. Lue lisää ja katso tuotteet!

Raudunkalastus tunturijärvellä

Raudunkalastus korkealla tunturissa on asia, mikä on monilla haaveena ja tällä videolla käydään läpi, mitä lupia kalastus tunturissa vaatii, sekä millaisia varusteita ja mitä tekniikoita rau... Lue lisää ja katso tuotteet!

Raudun pilkintää Ruotsin Lapissa

Raudun pilkintä on jännää puuhaa! Lähdimme tutustumaan ensimmäistä kertaa ikinä raudunpilkintään pohjois Ruotsissa. Katso video ja lähde meidän kanssa opettelemaan uusia juttuja. Rautu on ... Lue lisää ja katso tuotteet!