Tervetuloa Eumerin tehtaanmyymälän verkkokauppaan - Rahtivapaatoimitus Suomessa yli 50€ tilauksiin (ei koske kotipakettia)  Tee ostokset turvallisesti kotimaisesta verkkokaupasta - Kireitä siimoja!
€ eur / Finland


Eumer Sea Panorama 2


Sea Panorama mökit tarjoavat todellista luksusta arjen keskelle! Panorama 2 ja Panorama 3 ovat täysin identtisiä ja sijaitsevat vierekkäin, joten on oikeastaan aivan sama kumman mökeistä valitset. Nämä ovat aivan uusia 10 hengen mökkejä, joista löytyy ulkoporeallas ja mökistä saunoineen avautuu valloittava merinäköala. Upeammalla paikalla ei enää mökki voisi sijaita.

Mökit soveltuvat niin yksityiseen käyttöön kuin yritysten tilaisuuksiinkin. Makuusijat löytyvät siis 10:lle, mutta esim. kokous- tai ruokailutilaa on järjestettävissä jopa 20 hengelle. Hyvällä säällä lisätilaa löytyy rutkasti isolta terassilta aivan meren rannasta ja terassilta pääsee suoraan laiturille, jonka päästä on mukava pulahtaa välillä viilentävään meriveteen. Paikka on aivan täydellinen rentoutumiselle, juhlille, kokouksille tai ihan vain yhdessäololle ja puhtaasta luonnosta nauttimiselle. Mitä siis vielä mietit?!

Lisätietoa mökistä löytyy täältä ja muista, että tämän mökin ollessa varattu voit yhtä hyvin tehdä varauksen identtiseen Sea Panorama 3:een, josta löydät lisätietoa täältä,