Tervetuloa Eumerin tehtaanmyymälän verkkokauppaan - Rahtivapaatoimitus Suomessa yli 100€ kuluttajatilauksiin (ei koske kotipakettia)  Tee ostokset turvallisesti kotimaisesta verkkokaupasta - Kireitä siimoja!

Vinkit muiden jalokalojen pyyntiin

Vinkit muiden jalokalojen pyyntiin

Täältä löydyt vinkkejä ja videoita muiden jalokalojen pyyntiin. Muina jalokaloina tarkoitamme esimerkiksi siikaa, harjusta ja rautua. Valitse ohesta sinua kiinnostava kalalaji ja aloita sen pyytäminen jo tänään. Kireitä siimoja tuleville retkillesi!



Vinkit siian pilkintään pohjoisessa

Videolla vinkit siian pilkintään. Siian pilkintä on kärsivällisen pilkkijän puuhaa, mutta joskus hyvinkin antoisaa. Keväällä siiat aktivoituvat syömään ja sitkeä pilkkijä saattaa saada r... Lue lisää ja katso tuotteet!

Siian pohjaonginta ja välineet

Pohjaonkiminen on tehokas kalastusmuoto kaikissa vesistöissä ja käytännössä kaikki vesistöjen kalat ovat potentiaalisia saaliskaloja. Siikaa pohjaongitaan eniten rannikkoalueilla, mutta siikaon... Lue lisää ja katso tuotteet!

Vinkit harjuksen pilkintään virtavesissä

Katso videolta vinkit harjuksen pilkintään! Tällä kertaa ollaan pohjoisessa harjuspilkillä Muonionjoella ja käydään läpi eri pilkkitekniikoita, joiden avulla arat harjukset saadaan iskemään... Lue lisää ja katso tuotteet!

Raudun pilkintää Ruotsin Lapissa

Raudun pilkintä on jännää puuhaa! Lähdimme tutustumaan ensimmäistä kertaa ikinä raudunpilkintään pohjois Ruotsissa. Katso video ja lähde meidän kanssa opettelemaan uusia juttuja. Rautu on ... Lue lisää ja katso tuotteet!